måndag, oktober 12, 2009

Ny dag ny möjligheter..eller hur var det

Försov mig och missade att avboka passet med en minut! Snart är jag svartlistad på SATS. Bra start på en bra vecka...
Annars blir det nog en bra vecka. Onsdagkväll ska vi samlas ett gäng för att se om vi kan bli lite kreativa tillsammans. Fredag dricker vi vin hos bästa Lisa. Lördag 40-årsfest på räkbåt.

Ska fylla veckan med sjukt mycket träning och jobb också. Hörde jag någon säga flyktbeteende? Nej jag tänkte väl det.

John fucking Blund

Bokat Pump-pass imorgon halv sju och John Blund djäveln har bestämt sig för att fullständigt skita i att ta en sväng förbi Danvikstull. Klockan är halvtvå och jag ska upp kvart över fem. Fan fan fan och för sent för pharmaca. Så tröttsamt. Kommer antagligen få den där djävla stången i pannan imorgon.

söndag, oktober 11, 2009

Höstdeppet is in da house...

Söndag, ätit frukost, plockat, vattnat mina nio orkideér. Jiihaaaa sex st är på gång att blomma. Ja ni hör, här händer inte mycket.

Jag tränar (fem pass den här veckan) jobbar (stor arr på Hasselbacken i veckan som var) Utlysning av pris, generaldirektörer som ska komma på frukostmöten. Mycket är det, men hemmavid är det lugnt. Inte varit ute mycket alls.

Jag kan inte bestämma mig om jag tycker om det. Nej jag tycker inte om det. Nästa vecka är barnfri, onsdag och lördag är inbokade. Jag tycker inte om hösten helt enkelt. Så är det. Jag tycker inte om vintern heller så jag har många månader som jag inte är nöjd med...

Ja det är blev ju ett riktigt neggoinlägg. Jag ska dra på mig träningskläderna, ha Winnerbäck högt i öronen, böja ner huvet och powerwalka en timme eller två. Jag brukar bli gladare då.