fredag, maj 30, 2008

Jag mår bra

För första gången på många helger ska jag inte gå ut. Maken och jag ska till landet och röja så att vi kan sälja..
Någon spekulant kanske? 60 + 40 och 4000 kvm tomt..Inköpt -85. Som hittat så här i löningstider.
Annars mår jag bra. Springer hos terapeuten som mest skäller tycker jag. Betalar 700 kr för 45 min. och så har karln mage att skälla.. Tror det finns många som gör det gratis. Han säger att jag måste komma ut ur väntrummet... och själv har jag fan inte ens sett skymten av bussen. Vi är inte riktigt på samma ställe terapeuten och jag, men snart så :)

lördag, maj 17, 2008

så inte bra

Igår, Gondolen och Rival. Idag, bakfyllan från helvetet. Känner mig så mogen - NOT. Idag skulle jag behövas bli lite klappad på...

fredag, maj 16, 2008

Tonårsproblem..

Det är ingen idé för dig att gå ut, hör jag sonen säga till någon i telefonen.
- Ställ dig framför spegeln och le, fortsätter han. Då ser du något eller hur? Just det -tandställningen. Det är kört, du får aldrig en brud med den i käften. Fråga mig jag har erfarenhet…

torsdag, maj 15, 2008

Så Siljarockar vi lite till...


Och vem mannen är har jag inte en aning om! Han och fotografen råkade stå utanför vår hytt när jag öppnade dörren...

Hollywood - here I come

- Hej det är Karin, Den här batchen från USA stämmer inte överens med kundordern!

Ja, sen satt den, en tagning var allt som behövdes. Regissören var nöjd. Tack sa han. Fattar ni - en tagning!

Jag visste det, harvandet på Vår Teater i Farsta Centrum har lagt grunden. Jag är fucking fenomenal - Hollywood here I come!

onsdag, maj 14, 2008

Obehagligt..väldigt obehagligt

Fick ett bryt idag när jag kom hem. Det händer i princip aldrig, men bryt it was! Kliver innanför dörrarna med liten syster i släptåg och kliver rakt in i ett djävla inferno. Fördelen med att inte ha några grejer är ju att det inte kan bli stökigt. Stoppa in två tonåringar så blir det ett djävla inferno. Jag lät mina två tonåringar veta detta med besked.

Dotter skickar "jag är ledsen"sms och ber om ursäkt och säger att hon ska bättra sig.
Sonen skickar också sms men i en lite annan ton. Han säger att jag skäller som en galen turk...men att han fattar.

Det var dock diskat och plockat när jag kom hem från min träning. Mina tonåringar vet nu att det blir väldigt obehagligt här hemma om det inte diskas, plockas och städas. Väldigt obehagligt..typ styckmordsobehagligt och det vill dom inte gärna ha.

Min underbara dotter...

Dottern, min underbara artonåriga dotter, är inne i ett feststim då alla hennes kompisar går ut trean.
Känner mig stolt när hon drar på sig mina jeans, min tröja och mitt halsband när hon ska iväg på en av alla sina skivor. Gillar att hon gillar mina kläder. Jag är således inte helt körd. Erbjöd henne mina stilletos, där gick dock hennes gräns. Hon traskade iväg i sina egna pumps och kom hem kl. 03.00 inatt.

måndag, maj 12, 2008

SiljaRocken 2008

Så var SiljaRocken avklarad för detta år. Många, många skratt. EbbaGold gjorde min resa. Vi åt riktigt gott i år (vi har blivit mogna). Galendansade i Schlagerbaren. Var i bubbelpoolen som vanligt. Roligt fenomen att man ses en gång om året tre timmar i bubbelpoolen. Såg en pojke med ”mor” tatuerat på bröstet. Kanske inte helt fel ändå, sonen tjatar fortfarande. Han vill att det ska stå mamma, tiden lär utvisa. Jag säger än så länge benhårt nej.

När båten lade till vid 10 tiden efter 36 timmar tyckte vi inte att vi hade fått nog av varandra. Syster, Mysmary, SDB och jag begav oss till Medis. Checkade in vid 11 och ut vid 16.

Kul att se hur olika man kan uppleva Siljarocken. Ann-Charlotte 35 har gjort denna reflektion.

”Om jag ska vara über och elak skriver jag att jag sällan sett så många low-life white trash rednecks på ett och samma ställe. Dyngfulla, fula, smaklösa och kommunicerande medelst brölanden.” skriver Ann-Charlotte. http://anncharlott.blogspot.com/2008/05/socialantropologisk-utflykt.html

Ja, så kan man också se det.


Och så några bilder som MysMary tagit. Tack Maria

















fredag, maj 09, 2008

Så var det dags.

Skrivit ett skitlångt inlägg som försvann..

Så nu blir det i korta drag.

Ska prata med shrinken idag. Den goda, goda mannen som gör att jag tycker om mig själv.

Dags för Siljarocken. Köpt ny garderob då jag och tvättstugehelvetet är så not på speaking term. Så glad, brun och nya kläder. Det kommer att bli skitbra. Återkommer inom kort med rapport.