tisdag, maj 29, 2007

Förändringar

Min kollega som jag jobbar med i tre projekt, ska sluta. Jätteglad för hennes skull, hon går till ett kanonjobb. Men det blir tomt och jobbigt att i tre projekt börja om med andra personer. Allt går men tungt. Min kollega är dessutom en fantastiskt duktig kvinna som jag har haft mycket roligt med. Det blir tomt.
Dessutom slutar min chef! Också en fantastiskt duktig kvinna med oerhört gott omdöme. (Hon anställde ju mig...) Det blir så tomt.
Måste nog se mig om.. Titt titt.

tisdag, maj 22, 2007

Lurvig med basröst

Så fyllde sonen 15 år. Han är lurvig med basröst. I like.
- Vad tycker du vi ska bjuda på på din födelsedag, frågar jag.
- Kött och potatis, säger sonen.
Han är en kött och potatisman. Då förstår ni. Inga krusiduller. Kött och potatis.

(Maken och jag stog i köket och drack vin för att överhuvudtaget kunna överleva svärföräldrarnas konstanta ljudmatta.)Dom är jättetrevliga bara dom inte pratade hela tiden och dessutom i mun på varandra. Pappa satt tyst tills dom gick hem.

Då sa pappa lite trevande. - Jag har funderat litegrann på att flytta till Mallorca.
Funderat litegrann visade sig vara fetfärdigt. Lägenheten i Sverige är till försäljning och pappa har tittat på två olika lägenheter på Mallorca. Han har dessutom en liten fling med en kvinna från Skottland som har hus på Mallorca.

Yo Go Dad. Livet är allt för kort för att sörja och slösa bort.

Själv har jag idag varit på pedikyr och fått franskt lack på tårna. Och på fredag åker jag på hälsohem. Själv. Jag är stor nu.

Min andra favoritman kommer hit imorgon. Jorek my man. Så nu måsta jag städa lite för att han överhuvudtaget ska komma fram.

lördag, maj 12, 2007

Det blev bra

Vi hade roligt, maken och jag. Det började med champagne kl. 15. Bra start på helgen. Efter champagnen shoppade vi en stund. Sedan upp i "skybaren" bland alla brats. Lite vin för att sedan gå till Sturebadet för massage och bad. Vi fortsatte med middag på Sturehof och efter det promenerade vi upp till GH för att titta på karaoken. Kul.
Anglais är att rekommendera (faktiskt ett riktigt partyställe ju längre kvällen led).
Idag har det tagits lite lugnt. Tog en långpromenad och nu ser vi Sverige få duktigt med pisk av Kanada. Synd. Skulle vara roligt att se Finland - Tre kronor i final.

You´re not just a pretty face - you´re not even that! sa en kollega. Och jag fick dagens storskratt.
Förövrigt samma kollega som istället för vattenreningspiller la sina dagenefterpiller i det förorenade vattnet i Zimbabwe.

fredag, maj 11, 2007

25 år

Och så har det gått 25 år sedan jag träffade min älskade make.
Vi går på Sturebadet och får behandling. Fortsätter till Sturehof för att sedan inta Anglais. För att vi faktiskt styrt skotan pretty well i 25 år. Ska bli spännande att se vad som händer i framtiden.

fredag, maj 04, 2007

Färre och färre

Jag har två! Bara två. Bloggvänner. Sabina och Vonsan. Räcker för mig. Nu är Vonsan borta, så då har jag en. Och jag undrar var tog Vonsan vägen? (Som nog faktiskt inte ens en gång vet att hon är min bloggvän.) Ja,ja. Vad sa dom. Life is a bitch and then you die...

Igen - den som inte gills....

Som ett mantra..
Den som inte gills - kan inte såra. Funkar sådär...

SiljaRocken

Tillbaka men ändå inte. Siljarocken tar riktigt musten ur en. Det är inte bra att dricka champagne till frukost, tillsammans med baconchips i bubbelpoolen. Det är inte bra. Men vad vi skrattar. 2 hytter. 7 kvinnor. Mycket skratt, mycket dans, mycket bubbelpool (glad för mina timmar på gymet) en del andra skulle behövt vara där... Männen alltså och på gymet alltså. Biljetter för 2008 är redan bokade. Bilder kommer snart. Vi var riktigt fina. Tyckte vi. Superduperbästisen träffade HemmestaJohan. Åre-repris. Alltid kul. Inget kundvagnsrally i år, LitenSyster var inte med. Mannen (pojken)från Växjö var uppriktigt ledsen. Han försökte hålla tillgodo med storasyster. Tror inte han var nöjd.
Tillbaka men ändå inte. Maken undrar när jag ska komma tillbaka själsligen. Jag med.